top of page

N1 & 10H

Først i verden med N1 og 10H

Kombinasjonen av nanoteknologi og egenskapene til grafén, gjør Onyx Coating til det perfekte materialet for å beskytte kjøretøyet. Ved å samle de enorme fordelene fra keramisk forsegling og grafén, kan vi nå tilby forseglingen Onyx Coating - Graphene Pro 10H & N1.

N1

ISO karakternummer N1 representerer den absolutt glatteste og jevneste overflaten som måles innen overflateruhet. Dette oppnås fordi grafén er en utmerket leder og nøytraliserer overflate-spenninger under behandlingen. Keramisk coating er kjent for å gi eneståede finish, og kombinert gir de mulighet til å skape verdens første lakkforsegling med høyest klassifiseringen, 10H & N1!

10H

Mohs skala er utviklet for å finne hardheten til et mineral ved å måle ripefastheten. Denne skalaen går fra 1H (Talk) og til 10H (Diamant). Keramiske coatinger er bygget på silisiumdioksid som vil oppnå en hardhet på 7H (Kvarts) og ved hjelp av nanoteknologi kan vi oppnå 9H (Korund). Ettersom diamant er laget av karbon, som også grafén er laget av, klarer vi å oppnå en beskyttelse for eksteriøret som har 10H gradering.

 
 
Onyx%20Coating%20-%20Graphene%20Pro%2010H%20%26%20N1_edited.png

ONYX - GRAPHENE PRO 10H & N1

Ultrahard 10H Keramisk forsegling

Onyx Coating - Graphene Pro 10H & N1 gir 10 års beskyttelse mot utvendige forurensninger, riper og UV.

 

Resultatet blir en eksepsjonelt dyp og blank glans som i tillegg har en kjemisk motstandgrad (5 av 5), 10H hardhet som er toppen i markedet samt N1 glatthet - samlet i et beskyttelseslag opp til 1000 nm tykt.

 

Onyx Coating - Graphene Pro 10H & N1 blir KUN benyttet hos våre sertifiserte bilpleiesenter og er ikke tilgjengelig for kommersielt bruk. Til privatpersoner anbefaler vi Onyx Coating - Graphene 10H & N1.

 
bottom of page